Kausikortit 2024

Kausikorttitunnit

Tuomarinkartanon Ratsastusopisto tarjoaa säännöllistä ratsastusta haluaville ratsastustunteja kevät- ja syyskautena. Kesällä järjestämme eritasoisia koulu- ja esteratsastuskursseja.

Kevätkausi alkaa vuoden vaihteessa tammikuun alussa ja päättyy kesäkuun puolivälissä. Syyskausi käynnistyy elokuun alussa ja kestää joulukuun loppuun asti.

Kausikortin lunastamalla saat varattua ryhmäpaikan koko kaudeksi. Voit ottaa myös useamman kausikortin, lisäkausikorteista saa alennuksen.

Kevätkausi 2024 alkaa 1.1.2024 ja loppuu 16.6.2024. Kevätkaudella on yhteensä 24 tuntia. Kausikortti laskutetaan neljässä erässä. Jokaisesta erästä tulee oma laskunsa. Ensimmäinen erä on 150e varausmaksu, joka hyvitetään kausikortin viimeisessä erässä.

Kausikorttien hinnat, maksuerät ja eräpäivät löydät hinnastosta. Kausikorttituntien peruutusehtoihin ja korvaustuntikäytäntöön voit tutustua täältä.

Tiedustele vapaita kausikorttipaikkoja opettajilta puhelinpäivystyksestä 040 487 9755. Voit myös laittaa samaan numeroon viestiä tai jättää soittopyynnön.

Tilaa opiston uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksia tulevista tapahtumista sekä muista tärkeistä ja ajankohtaisista asioista 2-4 kertaa vuodessa. Uutiskirje ei velvoita tilaajaa mihinkään. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tilaa uutiskirje