Tuomarinkartanon Ratsastusopisto 30-vuotta

Ratsastusopiston perinteikkäät juuret ulottuvat aina kuusikymmentä luvun lopulle, kun Jouni Taivaloja perusti vuonna 1968 ratsastuskoulun nimeltä Ratsastusopisto Jouni Taivaloja. Taivalojalta ratsastuskoulutoiminta siirtyi Virpi Hurmeelle 30 vuotta sitten vuonna 1993, ja nykyään toiminnasta vastaavat ansiokkaasti Virpin tyttäret Kirsi Degerth-Moldovan ja Sirpa Degerth-Kaldi.

Juhlistimme 30-vuotista taivalta 5.8.2023 Tuomarinkylän hevoskeskuksessa koko perheelle tarkoitetussa tapahtumassa. Sää oli mitä parhain ja tapahtuma keräsi paikalle muutamia satoja hevosystäviä. Ohjelma sisälsi ratsastusopettajien Kikin ja Sipen ratsastusklinikan, Sipen kouluratsastusnäytöksen Diegon kanssa sekä vauhdikkaan Pusta Boys Shown. Lisäksi päivän aikana järjestettiin myös pukuratsastus, jossa oli ihania pukuja löydetty päälle. 

Alla kuvia tapahtumasta, kiitos kaikille kanssajuhlineille 💖

Kiitos kuvista Ari Kimmo ja Jenna Ågren

 

Tilaa opiston uutiskirje

Saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksia tulevista tapahtumista sekä muista tärkeistä ja ajankohtaisista asioista 2-4 kertaa vuodessa. Uutiskirje ei velvoita tilaajaa mihinkään. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Tilaa uutiskirje